2014. március 30., vasárnap

~50.fejezet~

-Igazad volt Tiffanyval kapcsolatban. –mondtam elismerően.
-Miben is? –kérdezte mosolyogva.
-Az, hogy tényleg csak azért volt veled, hogy mi ketten újra együtt legyünk. –mondtam.
-Hogy mondtad? –kérdezte vigyorogva.
-Jól hallottad. Nem mondom el még egyszer. –mosolyogtam.
-Jól van Lee Chae Rin. Ezt megjegyeztem. –mondta.
-Jegyezzed is! –mosolyogtam. Odahajoltam hozzá majd megcsókoltam.
-Hagyjál! Nem érdekelsz! –mondta.
-Naa.... Ne legyél már ennyire izé.... Így nem szeretlek! –mondtam. Suga rám mosolygott. Lassan ajkait ajkaimra tapasztotta. Hosszasan csókolóztunk majd egy régi ismerős hang zavart meg minket.
-Rap Monster.... Te, hogy kerülsz ide? –kérdezte Suga meglepődve. Én is nagyon meglepődtem. Kikeltünk az ágyból gyorsan felvettük ruháinkat. Aztán kinyitottam az ajtót. Rap Monster berontott a szobába majd megfogta Suga karját és el is tűntek a házból. Nem értem mi baja lehetett....

2014. március 29., szombat

~49. fejezet~

Bementünk a szobába és elkezdtünk csókolgatni egymást. Suga lefeküdt az ágyra. Én becsuktam az ajtót aztán odamentem hozzá és rámásztam. Elkezdtem csókolgatni kulcscsontját amit elégedett sóhajtozásokkal nyugtázott. 
-Ohh Jungie.... –mondta majd vett egy nagy lendületet és megfordultunk. Levette rólam a felsőmet majd eldobta. Lehámozta a fehérneműmet majd végigcsókolt a testemen. Halkan felnyögtem aztán Suga levette magáról a boxerét. Visszatért hozzám majd ujjaival simogatni kezdte a csiklómat. Suga nagyon feszegette a tűréshatáromat. Miközben keze csiklómat kényeztette ajkai a nyakamon kalandoztak. Próbálta keresgetni az erogén zónáimat. Aztán megfordultunk. Felülre kerültem majd csókolgatni kezdtem szerelmem ajkait. Lejjebb haladtam ajkaimmal a nyakára. A testén végigcsókoltam minden kis pontot végül megtaláltam azt a részt ami totál felizgatja. Ami a végig a hasaalja volt. Így hát folyton azt csókolgattam. Suga egyre hangosabbakat nyögött és egyre mélyebb levegőket vett. Aztán megfordultunk. Újra alulra kerültem. Suga elkezdte simogatni a csiklómat közben ajkaimat csókolta. Amikor már tényleg feszegetni kezdte a határomat rám nézett majd egy huncut vigyort villantott meg amit még tőle soha sem láttam. Aztán rájöttem mire fel volt ez a kis huncut vigyor. Belém hatolt 2 ujjával. Annyira felizgatott, hogy a testem akaratlanul mozogni kezdett. Ekkor Suga gyorsan felhúzta az óvszert. Amit apu adott neki mielőtt még feljöttünk volna. Visszatért hozzám majd újra belém hatolt 2 ujjával. Amikor már a gyönyör határán voltam kivette az ujját majd merevségét helyezte belém. Amikor elsőnek nyomott nyögtem egy nagyot. Suga megmarkolta az ágynak a háttámláját majd elkezdett nyomni. A második lökésnél egyszerre nyögtünk fel. Suga végighúzta a kezét a testemen majd megfogta a combomat és közelebb húzott magához. Így teljes mértékben belém került férfiassága. Nyomni kezdett majd erősen megnyomott egy pontot amin hangosan felnyögtem. Aztán már másik pontot kezdett nyomni.
-Suga.... édesem.... Az előző pont jó volt. –mondtam. Suga visszament ugyanahhoz a ponthoz. Megfordultunk elkezdtem mozgatni a csípőmet előre-hátra. Ezek után már nem volt sok idő elérni a gyönyört. A gyönyör után heves csókolózásba kezdtünk. Suga úgy szorított magához amennyire csak bírt.

~48. fejezet~

Útközben egész idő alatt azon gondolkodtam, miért olyan ismerős Tiffany barátja? Áhhá! Már tudom is... Egész haza úton szúrós szemekkel méregettem őket. Amikor haza értünk apa felment a szobájába, Ahogy Chang-Min és Annie is. Tiffany a konyhába vette az irányt a barátjával én pedig utánuk. Megfogta a srác kezét majd magam felé fordítottam majd felpofoztam. Erre ő magához húzott és megcsókolt.
-Hiányoztál Jungie! -dünnyögte csókunkba.
-Miért jöttél össze a húgommal? -kérdeztem majd otthagytam őket. Felmentem a szobámba majd átöltöztem pizsamába majd befeküdtem az ágyba. Alig tudtam elaludni mert a mellettem lévő szobából nyögések szűrődtek át. Nem igaz, hogy még aludni sem hagynak... Végül 2 óra múlva végre elaludtam.
Reggel amikor felkeltem lementem a konyhába inni egy pohár vizet. De miközben mentem át a nappalin észre vettem, hogy valaki a kanapén fekszik azaz alszik. Megfogtam egy takarót majd betakartam és amikor közelebb mentem láttam, hogy Tiffany barátja. Bementem a konyhába, de egy pohár víz helyett inkább kávét csináltam. Kész lett majd leültem az étkezőbe és nyugisan szürcsölgettem. Egyszer csak Tiffany barátja beszél magába. Ezen egy kicsit elkuncogtam magam majd felkelt. Egy boxerben besétált a konyhába majd ivott egy pohár vizet. Megittam a kávémat majd elmostam. Egyszer csak éreztem, hogy két kar a derekamra fonódik.
-Jó reggelt! -mondta.
-Jó reggelt! -fordultam felé.
-Gyönyörű vagy, mint mindig! -bókolt majd megcsókolt.
-Együtt vagy a húgommal és este... -kezdtem.
-Ő csak azért van velem, hogy minket összehozzon. -vágott mondandómba.
-Akkor este miért szeretkeztetek? -kérdeztem értetlenül.
-Nem feküdtem le vele. Az egyetlen nő akivel voltam az te vagy. Tiffanyval nem vagyok együtt, nem is voltam és nem is leszek. Nagyon szép csak, de engem nem érdekel. Vagyis érdekel, de nem úgy, mint csaj hanem, mint barát. Aki engem "úgy" érdekel az te vagy. Hozzád vonzódok testileg és lelkileg is. Szeretlek Jungie! -mondta.
-Annak ellenére is, hogy együtt voltam JungKookkal és Rap Monsterrel is? -kérdeztem.
-Igen. Én nélküled nem élek. Olyan vagy, mint a víz. Létfontosságú. Szeretlek Jungie! -csókolt meg.
-Szeretlek Suga! -csókoltam vissza. Percekig faltuk egymás ajkait végül apa és Tiffany léptek be.
-Na végre, hogy együtt vagytok! -szólalt meg apa.
-Apa te tudtad? -kérdeztem.
-Szerinted miért szóltam rád az étterembe, hogy ne flörtölj a pincér sráccal? -kérdezett vissza.
-Utállak titeket! -mosolyogtam.
-Szerintem menjünk fel a szobába. -ajánlotta fel Suga.
-Csak legyetek halkabbak, mint Chang-Minék este. -mondta Tiffany.
-Mi van velünk? -lépett be Changie és Annie.
-Semmi. -mondtuk egyszerre. Apa adott valamit Suganak majd felmentünk a szobámba.

~47. fejezet~

A cipőm!
A ruhám!
Apa kitalálta, hogy menjünk el együtt egy étterembe vacsorázni. Egyből beleegyeztem, hisz 4 hónapja nem voltam a családdal. Tiffany egyből felhozta a barátját, hogy ő is hozza hogyha Chang-Min is viheti Anniet. Elmentem lefürödni majd felöltöztem az egyik új ruhámba amit Amerikában vettem. Végül sminkeltem és hajat csináltam. Lementem a nappaliba és már mindenki rám várt. Elindultunk majd amikor megérkeztünk egyből az asztalunkhoz indultunk. Leültünk majd 10 perc sem telt el és már jött egy kis helyes pincér srác. Miközben felvette a rendelést végig engem nézett.
-Önnek kisasszony mit hozhatok? -emelte rám gyönyörű barna szemeit.
-Ön mit ajánlana nekem? -néztem rá.
-Ahogy elnézem gyönyörű alakját... -kezdte.
-Fiatal ember a munkájára figyeljen ne a lányom alakjára. -mondta apa.
-Apa... hagyj fejezze be. -mosolyodtam el majd újra a pincér srácra néztem.
-Tehát a legjobb salátánkat ajánlanám. -mosolygott.
-Ohh... imádom a salátákat és elfogadom az ajánlatát. -mondtam.
-Még valamit hozhatok? -kérdezte.
-Köszönjük nem. -mondta Tiffany majd elment a pincér srác.
-Jungie... Nem szeretném, hogyha újabb kapcsolatba kezdenél. -mondta.
-Apa... nyugi. Csak beszélgettünk. Semmi extra. Ebből nem lesz egyből kapcsolat. -mondtam.
-Beszélgettetek? Inkább flörtöltetek. -mondta Chang-Min mosolyogva.
-Amúgy is aranyos srác. -mondtam majd nem soká hozták s pezsgőt majd az ételt. Nekem a kis aranyos pincér srác hozta ki a salátámat. Amint letette elém egyből rám vetett egy gyors aranyos pillantást.
-Jó étvágyat! -mondta.
-Szeretném megkérdezni, hogy ez pontosan milyen saláta? -kérdeztem a pincér felé fordulva.
Chillis - fokhagymás saláta
-Chillis - fokhagymás garnélarák saláta. -mondta.
-Ohh szuper! Köszönöm. -mondtam majd a pincér elment mi pedig hozzá fogtunk az evéshez. A saláta nagyon finom volt. Az ízek... csodálatosak voltak. Ahhoz képest, hogy chillis volt egyáltalán nem csípet. Na jó egy kicsit mégis csípet. Végül a desszertet rendeltük. A kis cuki srác újra felvette a rendelésünket.
-Én egy Haute chocolat-ét kérek. -mondtam majd elment. Nem soká hozták is a rendelésünket. Az enyém tökéletes volt. Mesebeli desszert volt.
Haute chocholate
-Jó étvágyat! -mondta a pincér.
-Jungie... a te desszerted olyan csicsa. -mondta Tiffany.
-Tudom. Igazi mesebeli desszert. De pontosan mit tartalmaz? -kérdeztem.
-28 féle kakaót, 5 grammnyi 253 karátos ehető aranyt, 18 karátos szintén ehető arannyal van a kehely kibélelve és az alján pedig gyémántokkal kirakott karkötő van amit a vendég megkap. -mosolygott.
-Tökéletes. Köszönöm! -mondtam majd a pincér elment. Amint befejeztünk a vacsorát felálltunk és távoztunk. De én visszafordultam és visszamentem az étterembe. Elővettem a pénztárcámat majd hátra mentem a konyhára és megkerestem a pincért aki felvette a rendelésünket majd adtam neki egy kis pénz.
-Én nem fogadhatom el. -mondta.
-De igen. Nekem ez megszokás. -mondtam.
-Köszönöm kisasszony. -mondta.
-Jungie, kérlek. -mondtam.
-Minhwa. -mosolygott.
-További szép estét Minhwa. -mondtam mosolyogva majd elindultam a kijárat felé.

~46. fejezet~

Egész nap a nappaliban ültem Chang-Minnel, takaróval bebugyolálva és fagyit ettünk közben beszélgettünk. A nap végére már az agyam teljesen lefagyott, de édes kedves bátyókámmal nagyon jól el voltam. Végül újra eljött az alvás. Egyedül maradtam a gondolataimmal. Nem akartam. A gondolataim szabadon keringtek a agyamban. Nagyon rossz volt. A torkom összeszorult és újra sírni kezdtem. De most 2 óra sírás helyett csak 1 órát bírtam.

*6 hónappal később*
Már egy jó ideje nem láttam a Bangtan Boys-os srácokat. Apa 3 hónapra elküldött Los Angelesbe, hogy végre kikapcsolódjak és elfelejtsek mindent. Nagyon imádom őt mert sikerült elfelejteni mindent. Teljesen új lappal indultam haza újdonsült barátommal. Boboval, aki egy kutya. Imádom! Fajtiszta boston terrier és egy iszonyat cuki kis kutya. 1 hónaposan vettem és owh... imádom! Ő az én szerelmem. Haza értem majd lepakoltam a szobámba. Üdvözöltem apát, Tiffanyt és Chang-Mint ja és az új barátnőjét is. Nagyon aranyos lány. Tiffany pedig közölte velem, hogy van egy barátja. Úgy különösebben nem hatott meg mert tudtam, hogy Tiffany szerelmes már egy jó ideje. Tehát nem ért váratlanul.

~45. fejezet~

Nem tudtam elaludni. Hajnali 2ig csak forgolódtam. Hogy lehetek ilyen szemét? Hogy tudtam csak magamra gondolni? Az a szerencsém, hogy Rap Monster és JungKook alig éreztek irántam valamit és megbocsájtottak, de Suga. Őt igazán szerettem. Most pedig már ő utál a legjobban. Nem akarok tovább élni... Elkezdtem sírni és hajnali 4 órakor elaludtam. Reggel kisírt szemekkel keltem fel. Tükörbe néztem és saját tükörképemtől felsikítottam. Apa egyből besietett a fürdőbe majd megállt az ajtóba. Felé fordultam és sírni kezdtem majd ránéztem, de inkább lehajtottam a fejem. Nem mondott, nem kérdezett semmit csak odajött hozzám és megölelt. Simogatni kezdte a hátamat amitől egy kicsit megnyugodtam.
-Nem kérdezel semmit? -kérdeztem.
-Nem. Gondolom a tegnapi miatt vagy ilyen. -mondta.
-Pontosan. Vagyis csak az egyik része miatt. -mondtam.
-Miért? -kérdezte értetlenül.
-Rap Monster és JungKook megbocsájtott de Suga nagyon megutált. Pedig őt szerettem a legjobban. -kezdtem el újra sírni.
-Sajnálom kincsem. -mondta.
-Tudhattam volna. -szipogtam.
-Chang-Min! -szólt apa a bátyámnak.
-Mi az? -jött a fürdőbe?
-Maradj a húgoddal egész nap. Tiffany suliba lesz én pedig dolgozok. -mondta apa.
-Nem kell. Nem vagyok 5 éves. -mondtam.
-De igen kell. Ilyen állapotban jobb ha valaki veled van. -mondta apa.
-Jó. -egyeztem bele.

~44. fejezet~

-Srácok... figyeljetek! El kell vagyis be kell vallanom valamit. -mondtam.
-Figyelünk! -mondta Rap Monster.
-Mondd csak. -mondta JungKook.
-Tehát... arról van szó, hogy... mindkettőtökkel együtt voltam az elmúlt 4 hónapban. -mondtam és vártam, hogy leszidjanak, de semmi.
-Tudjuk Jungie. -szólalt meg Rap Monster.
-Mióta? -döbbentem le.
-1 hónapja. -mondta JungKook.. -Csak azt vártuk te mikor mondod el.
-Aha. -mondtam. Suga felállt a kanapéról majd elém állt.
-Csalódtam benned Jungie! Megbocsájtottam és te így hálálod meg? -kérdezte.
-Sajnálom. -mondtam lehajtott fejjel.
-Azt hiszed ennyivel el van intézve? -kérdezte. -Tudod mit? Ne is válaszolj. Nem érdekel! Hagyj békén örökre! Nem akarlak többé látni!
-Suga kérlek... -kezdtem, de ő közben kiviharzott a házból.
-Gyere JungKook menjünk amíg Suga nem csinál hülyeséget. -mondta Rap Monster.
-Sajnálom srácok! -mondtam.
-Én nem haragszok rád! -mondta JungKook majd odajött hozzám és átölelt.
-Komolyan? -kérdeztem ledöbbenve.
-Igen. Annyira komolyat nem éreztem irántad. -mondta.
-Ahogy én sem. -mondta Rap Monster majd ő is megölelt.
-Köszönöm srácok. Tudom nagyon nagy hülyeséget csináltam. -mondtam.
-Ne aggódj Suga jól meg lesz. -mondta Rap Monster.
-Jól van. Sziasztok! -mondtam szomorúan majd a srácok elmentek én pedig felmentem a fürdőbe és megszárítottam a hajamat. Kifésültem majd bementem a szobába és lefeküdtem az ágyamba.

~43. fejezet~

Már 3-4 hónap eltelt és egyre jobban elemészt a bűntudat amiért egyszerre 3 sráccal kavarok. Minden nagyon jó volt velük. Ajándékokkal, szeretettel halmoztak el és mindent megkaptam mindhármójuktól amit csak kívántam. Most már egy kicsit jobban belegondolva nem is olyan mulatságos a helyzet. Meg kell beszélnem velük.

Már aznap este felhívtam mindegyikőjüket, hogy beszélnünk kell és jöjjenek át hozzám. Este 8 órakor már épp az ajtó előtt álltak és csengettek.
-Apa kinyitod? -kiabáltam ki a fürdőből.
-Persze. -kiabálta vissza. Gyorsan megtörölköztem majd felkaptam a pizsamámat majd lesiettem. A hajam még vizes volt, de már csepegett belőle a víz.
-Sziasztok fiúk! -mondtam amint beértem a nappaliba. -Apa felmész a szobába?
-Persze kincsem. -mondta majd amikor odaért hozzám megölelt. Aztán a fülembe súgta: -Lehetőleg ne törd össze a szívüket.
-Apa... -mondtam halkan.
-Most inkább rájuk gondolj. Eddig csak magaddal foglalkoztál. -mondta.
-Jó. -mondtam.

~42. fejezet~

-Mi ez a nagy boldogság? -kérdezte mosolyogva miközben leült az ágyam szélére.
-Szerelmes vagyok! -mosolyogtam.
-Kibékültél Sugaval? -kérdezte mosolyogva.
-Vele is. Meg JungKookkal is és Rap Monsterrel is. Ohh Istenem olyan boldog vagyok. -mosolyogtam.
-Az jó. -mondta.
-Csinálunk este valamit? -kérdeztem.
-Mit akarsz csinálni? -kérdezett vissza.
-Hát.... Most elmehetnénk vásárolni. Este pedig filmet nézhetnénk. -mondtam.
-Én benne vagyok. De apa meg Chang-Min itthon lennének egyedül. -mondta.
-Igaz. -mondtam.
-Mi lenne ha ők meg elmennének valahova? -kérdezte Tiffany.
-Hova? -kérdeztem vissza.
-Nem tudom... mondjuk wellneszezni? -kérdezte Tiffany.
-Hmm... ez jó ötlet. -mosolyogtam. Felhívtam egy wellnes szállodát és 2 napra beírattam apát és Chang-Mint. Remélem örülnek majd neki. Ezután elmentünk készülődni Tiffanyval és elmentünk vásárolni. Nagyon sok ruhát vettünk majd amikor haza értünk mindketten elmentünk zuhanyozni majd beültünk a szobámba és filmet néztünk.